Autor: 021.rs

Novi Sad
08.08.2022.
09:29 > 17:06
Grad Novi Sad će sa 6,5 miliona dinara bez PDV-a finansirati izgradnju javnog osvetljenja u delu Starih Ledinaca.
  • Grundfos

    09.08.2022 07:44
    Svetlo
    Osvetlite St.Ledince da Ćirko i Maksa ne tumaraju po mraku
  • MZ

    09.08.2022 06:29
    Opet laz!
    Referent ne radi maticarske poslove, isto tako nismo placeni za rad u savetu MZ. Onaj ko je glasao za nas taj zna i da nas potrazi i dobije pomoc kad je zatrazi. Rupa kod medare nije u nadleznosti Mz vec onog koje izvodio radove na naftovodu.
    I da, nista od zbora, jer po zakonu ne postoji vise, a za sirenje lazi da se MZ gasi neko ce od vas odgovarati.
  • Ledincan

    08.08.2022 22:42
    Hvala na prosvetljenju da cenjene clanove saveta salecemo po kucama. Stvarno nešto gluplje niste mogli smisliti? Ovo je u rangu obecanja za krpljenje rupe na glavnom putu kod medare od pre mesec dana pa ni danas nije rešeno. Nećemo savet više zamarati zahtevima koji su normalni u ovom veku nego ćemo sami otići na pravu adresu. Vi nastavite da primate plate za nerad. I da,proverena informacija je da mi zapravo imamo maticarku ali je sklonjena negde da savet ne bi morao da radi ništa a da mz bude zaključana. Pa tako pre nego sto nešto izjavite razmislite 3x da li je to zaista tačno.
  • MZ

    08.08.2022 20:53
    Savet Mesne zajednice cine komsije koje znate gde zive jer smo malo mesto. Nasa obaveza nije da sedimo u Mesnoj obavezi vec referenta koji je za to placen. Posto nemamo vise maticara samim tim nema ni zamene za referenta koji bude na bolovanju, godisnjem ili prerasporedjen na drugo radno mesto.
  • M.M.N.

    08.08.2022 20:42
    Ma ko vam je to rekao? Ledinci nemaju kanalizacionu mrežu. Sve fekalije idu direkt u Ledinacki potok pa u Dunav. Uostalom dodjite da se uverite,uradite intervju i sa meštanima pa ćete cuti svašta. Kanalizacija se obećava pred svake izbore poslednjih 15-ak godina.
  • Mile

    08.08.2022 20:32
    Bagra
    Nisu sposobni u gradu da odrze javnu rasvetu ispravnom a vec steluju poslove u okolini. Grbavica- Vojvodjanska ulica stalno u autu a prva je ulica uz Elektrovojvodinu.
  • Žena sa Vuckovca

    08.08.2022 20:06
    Svake godine grad izdvoji sredstva za Vuckovac,ali nikada do sada nam nisu zasijale sijalice. Da li da spomenem da nemamo ni put? Idemo preko trave koja nekada bude i metar visoka! Sami smo se izborili za dobijanje rasvete posredstvom sopstvenih veza i poznanstava te molim da se niko ne pojavljuje od nadležnih iz seoske vlasti jer ne odgovaram za svoje postupke. Inače napišite da je i ova objava proizašla jer smo išli lično da tražimo posto mesna kancelarija godinu dana ne radi pod raznim izmišljenim izgovorima.
  • Starosedeoc

    08.08.2022 19:42
    Ova objava je iz 2005,još je Vuk Sosic za to potegao veze. Nakon toga dolaskom naprednjaka 2012 meštani tog dela su urgirali kod Vucica za uličnu rasvetu i do danas se ništa nije promenilo. Ledinci su za gradske oce najnebitnije mesto. Nemamo kanalizaciju,ulice su pune rupa,pola ulicnih sijalica ne radi. Mesna zajednica je zaključana a predsednica nedostupna za gradjanstvo . Lokalna odbornica izigrava serifa pa se svadja sa meštanima ukoliko se neko pobuni na nerad . Pretvorili su mesnu zajednicu u svoju privatnu imovinu . Meštani svoje probleme rešavaju odlaskom u gradsku kucu o čemu svedoče i trenutni radovi postavke asfalta u jednoj ulici. Da li da spomenem kapelu ? Ne,suvišno je ! Sve će se rešiti raspisivanjem vanrednih izbora za savet jer je sadašnji savet prekršio statut po kom je bio obavezan da održi sastanak i dozvoli zbor gradjana koji je sazvan još u martu.
  • MI

    08.08.2022 18:37
    Veternička rampa sanja i dalje.
  • Nina

    08.08.2022 17:19
    Stiže 20 vek ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna